Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Naaiatelier Kiet Man

Laatst bijgewerkt: 01-01-2023

Welkom bij Naaiatelier Kiet Man! We zijn verheugd dat je onze diensten wilt gebruiken. Voordat je verder gaat, raden we je aan om onze algemene voorwaarden zorgvuldig te lezen, omdat ze de basis vormen voor onze samenwerking.

1. Innemen en Verkorten van Kledingstukken

1.1 We streven ernaar om aanpassingen, innemen en verkorten van kledingstukken van hoge kwaliteit te bieden.

1.2 De klant is verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste informatie en maten. Eventuele onjuiste informatie kan de resultaten beïnvloeden.

1.3 Wijzigingen en aanpassingen aan kledingstukken worden uitgevoerd volgens de specificaties die met de klant zijn overeengekomen.

2. Bedenktijd

2.1 Bij Naaiatelier Kiet Man hanteren we een bedenktijd van 14 dagen voor op maat gemaakte kledingstukken. Dit houdt in dat je binnen 14 dagen na ontvangst van je kledingstuk(ken) contact met ons kunt opnemen om eventuele zorgen of problemen te bespreken.

2.2 Tijdens de bedenktijd kun je kosteloze aanpassingen aanvragen als er sprake is van fouten vanuit Naaiatelier Kiet Man, zoals het niet correct opvolgen van de overeengekomen specificaties. Wij behouden ons het recht voor om kosten in rekening te brengen voor aanpassingen die verder gaan dan het corrigeren van onze eigen fouten of die voortkomen uit veranderingen in de wensen van de klant.

3. Aanpassingen

3.1 Als je niet tevreden bent met de aanpassingen aan je kledingstuk(ken), zullen wij ons best doen om de problemen op te lossen. Tijdens de bedenktijd van 14 dagen kun je kosteloze aanpassingen aanvragen als er sprake is van fouten vanuit Naaiatelier Kiet Man, zoals het niet correct opvolgen van de overeengekomen specificaties. Wij behouden ons het recht voor om kosten in rekening te brengen voor aanpassingen die verder gaan dan het corrigeren van onze eigen fouten of die voortkomen uit veranderingen in de wensen van de klant. Mocht de fout vanuit de kant van Naaiatelier Kiet Man komen, dan worden er kosteloos aanpassingen aangeboden tot 2 keer om te zorgen dat het kledingstuk aan je verwachtingen voldoet.

3.2 Als je na 2 keer aanpassen nog steeds niet tevreden bent, kunnen we verdere aanpassingen uitvoeren tegen een vergoeding. De hoogte van deze vergoeding wordt op individuele basis bepaald.

4. Geld-Terug Garantie

4.1 In overeenstemming met de wettelijke voorschriften hanteren wij een 14 dagen geld-terug garantie voor op maat gemaakte kledingstukken, als deze niet aan de overeengekomen specificaties voldoen, ondeugdelijk zijn, of als er sprake is van een aanzienlijke fout aan onze kant.

4.2 We behouden ons het recht voor om een redelijke termijn te bieden voor het herstellen of vervangen van een defect kledingstuk in plaats van een geld-terug garantie.

4.3 Geld-terug verzoeken die niet binnen de geld-terug garantieperiode vallen, worden niet gehonoreerd, behalve in gevallen waarin er sprake is van een substantiële fout aan onze kant.

4.4 Naaiatelier Kiet Man behoudt zich het recht voor om de samenwerking met een klant te beëindigen als er sprake is van herhaald wangedrag, onredelijk gedrag, of onredelijke eisen van de klant. In dit geval is er geen recht op een geld-terug garantie, en eventuele kosten die al zijn gemaakt, worden niet terugbetaald.

4.5 Als de klant en Naaiatelier Kiet Man gezamenlijk besluiten om de samenwerking te beëindigen, bijvoorbeeld als gevolg van onoplosbare meningsverschillen, zal er geen recht op een geld-terug garantie zijn. Eventuele kosten die al zijn gemaakt, worden niet terugbetaald.

5. Risico's

5.1 Naaiatelier Kiet Man doet haar uiterste best om hoogwaardige diensten te leveren. We nemen verantwoordelijkheid voor fouten die het gevolg zijn van onze eigen nalatigheid en zullen proberen eventuele problemen op te lossen.

5.2 Het is echter van essentieel belang op te merken dat wij niet verantwoordelijk zijn voor problemen die voortkomen uit de specifieke wensen en aanpassingen van de klant. Dit omvat situaties waarin de klant zich bedenkt over de gewenste aanpassingen nadat ze zijn uitgevoerd. Klanten dienen zich bewust te zijn van de gevolgen van hun keuzes en verzoeken.

6. Slotbepalingen

6.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Naaiatelier Kiet Man en de klant.

6.2 Naaiatelier Kiet Man behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen en zal de bijgewerkte versie op de website publiceren.

We hopen dat deze algemene voorwaarden bijdragen aan een succesvolle samenwerking. Als je vragen hebt of ergens onduidelijkheid over bestaat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor het vertrouwen in Naaiatelier Kiet Man!

Winkelmandje